Voorbeeld van ‘Search’

Hoe werkt de zoekmachine van de Up & Close app. Een voorbeeld:

  1. Mijn Base Size is 6. Dat heb ik in het onderdeel ‘Babywearing’ gevonden. Mijn kledingmaat is namelijk doorgaans Medium.
  2. Ik heb een geweven doek maat 4.
  3. Ik wil graag rugdragen.
  4. Mijn kindje strekt zijn beentjes heel vaak. Wat is een fijne, veilige knoop?

IMG_1098
Hoe voer ik dit in?
1. Base Size 6: Sleep het bolletje met je vinger over de lijn, naar waarde 6.

2. Geweven doek maat 4: Sleep het bolletje met je vinger over de lijn, naar waarde 4.

De naam van een knoop weet ik niet. Daar ben ik juist naar op zoek. Het veld ‘Name of Carry’ laat ik daarom leeg.

IMG_1099

 

3. Rugdragen: klik met je vinger op het woord ‘Back’. Er verschijnt een vinkje bij deze keuze.

4. Geschikte knoop voor een strekkend kindje: klik met je vinger op het schuifknopje achter de optie ‘Good for straighteners’. De kleur en plek van het knopje veranderen. Je hebt de optie ‘aan’ gezet.

Zijn de criteria en de filters voor de zoekopdracht bepaald? Klik dan bovenin, aan de rechterkant, op het woord ‘Go’.

 

IMG_1103

 

De zoekresultaten, een aantal verschillende knopen die aan mijn zoekopdracht voldoen,  verschijnen op mijn scherm. Stel dat ‘Jordan’s Back Carry’ mijn interesse heeft en ik die thuis wil gaan oefenen (eerst met een pop of knuffelbeer), dan kan ik op het sterretje klikken. Het sterretje wordt paars van kleur. Deze knoop is nu toegevoegd aan mijn lijst van favorieten. Daar kan ik hem de volgende keer eenvoudig terug vinden.