Voor ouders

Draag je kindje veilig, vertrouwd en geborgen. Van dag 1 tot rond 3,5 jaar of nog langer!

_MG_5191Wil je kennismaken met de vele voordelen van ergonomisch dragen? Ben je nieuwsgierig of dragen iets voor jou is? In een ontspannen setting kan ik je kennis laten maken met veilig en ergonomisch dragen. Ik laat je zien en voelen hoe het is om te dragen met een draagdoek of drager. Draag je al, maar heb je interesse om andere knooptechnieken te leren? Of ben je alleen op zoek naar wat hulp? Dan kan je bij me terecht!

Contact

Heb je interesse in een consult of workshop? Heb je een vraag of idee? Ik hoor het graag!

  • Email: sabine@upandclose.nl
  • Tel: 06-39723992 (WhatsApp is handig :-))
  • www.facebook.com/upandclose (ik ben goed bereikbaar via privé-berichten)

Groetjes, Sabine

Amersfoort Vathorst. KvK nummer: 64964094

Website fotografie: Lilian van Rooij
Logo VDC met tekst logo-instituut-hechting-tekst Logo TS (2)