Algemene voorwaarden

Aansprakelijkheid

Ondanks dat er uitleg en advies wordt gegeven over correct en ergonomisch gebruik van draagdoeken en dragers, is het gebruik de verantwoordelijkheid van de cliënt. Up & Close is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of letsel als gevolg van verkeerd gebruik.

Privacy

Persoonsgegevens worden alleen voor interne doeleinden gebruikt (facturering, communicatie, enz). Er worden alleen gegevens bewaard die hiervoor nodig zijn. Persoonsgegevens zullen op geen enkele wijze met andere partijen worden gedeeld.

Annuleren

Annuleren van de consult kan kosteloos tot 24 uur van tevoren; daarna wordt het afgesproken tarief in rekening gebracht. Annuleren van een workshop kan kosteloos tot 10 dagen van te voren, daarna is geen restitutie mogelijk.

Copyright

Op al het materiaal op de website www.upandclose.nl, evenals al het materiaal dat onderdeel uitmaakt van een cursus of workshop, en het materiaal dat al dan niet elektronisch wordt toegezonden, is auteursrecht van toepassing. Het is zonder schriftelijke toestemming van Up & Close niet toegestaan dit materiaal te kopiëren, te verspreiden, of anderszins te gebruiken voor niet-persoonlijke doeleinden.

Disclaimer

Ondanks dat Up & Close de grootst mogelijke zorg besteedt aan haar website en materialen, kan het voorkomen dat er fouten optreden. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van het materiaal.