Workshops

Ben je op zoek naar de gezelligheid van een groep, dan zijn er groepsconsulten / workshops.

Groepsconsult – € 35,00 per persoon, duur: 2 tot 2,5 uur._MG_4957

Wil je met een groepje dezelfde knoop leren of dragers passen? Dan is een groepsconsult geschikt en leuk! Ik leer jullie met een doek knopen (voor iedereen dezelfde knoop) of we passen verschillende draagzakken. Als jullie voor een locatie zorgen met voldoende ruimte, dan zorg ik dat er doeken en dragers zijn. Samen maken we er dan een gezellig consult van! Voor een groepsconsult zijn minimaal 4 en maximaal 6 personen nodig.

Geplande workshop – variërend in prijs (vanaf € 35,00 per persoon), duur: 2 tot 2,5 uur.

Op gezette tijden worden er workshops georganiseerd. Kijk hier voor actuele workshops. Ze hebben altijd een thema, denk aan: ‘workshop rugdragen’, ‘workshop heupdragen met korte doek’, enz. De prijs kan variëren, afhankelijk van zaken als groepsgrootte, wel of niet met je eigen kindje knopen, etc. Heb je zelf ideeën, laat het me weten! In een workshop krijg je samen met een aantal anderen, algemene informatie en knoopinstructie voor één, of soms meerdere, draagtechnieken. Er is daarbij enige basis oefening. De workshops worden aangekondigd via Facebook-events, like dus de facebookpagina van Up & Close en blijf op de hoogte (lukt het niet via deze link, dan kan je de pagina vinden via de zoekterm ‘Up & Close – Draagconsulent’ in Facebook).

Wil je liever één op één aandacht en je je een knooptechniek helemaal goed eigen maken, dan past een consult beter bij jou.

Voor workshops op maat, voor kraamzorgorganisaties of kinderopvang, zie de pagina ‘Voor professionals’.

Op workshops zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Amersfoort Vathorst. KvK nummer: 64964094