Gecertificeerd draagconsulent

Draag je kindje Up & Close: veilig, vertrouwd en geborgen. Van dag 1 tot rond 3,5 jaar!

_MG_5191Ik verzorg, als gecertificeerd draagconsulent (3 opleidingen), draagconsulten, waarbij ik bij je thuis kom, en workshops. Lees meer op deze site en neem gerust contact op, dan bespreken we wat het best bij je zal passen. Wist je dat ik ook lezingen geef en dat er een gratis Up & Close app is met veel informatie over ergonomisch dragen?

Wil je kennismaken met de vele voordelen van ergonomisch dragen? Ben je nieuwsgierig of dragen iets voor jou is? In een ontspannen setting kan ik je kennis laten maken met veilig en ergonomisch dragen. Ik laat je zien en voelen hoe het is om te dragen met een draagdoek of drager. Draag je al, maar heb je interesse om andere knooptechnieken te leren? Of ben je alleen op zoek naar wat hulp? Dan kan je bij me terecht!

Als trotse moeder van 4 jonge kindjes (Merle, Hester, Merijn en Hidde) draag ik met passie. Ik heb als draagconsulent een ruim werkgebied in Amersfoort en wijde omgeving. Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Draagdoekconsulenten (VDC) en volgde de volgende opleidingen:

Contact

Heb je interesse in een consult of workshop? Heb je een vraag of idee? Ik hoor het graag!

  • Email: sabine@upandclose.nl
  • www.facebook.com/upandclose (ik ben goed bereikbaar via privé-berichten)
  • Tel: 06-39723992 (WhatsApp is handig :-))

Groetjes, Sabine

Website fotografie: Lilian van Rooij

Amersfoort. KvK nummer: 64964094

Logo VDC met tekst logo-instituut-hechting-tekst Logo TS (2)