Over mij

Draag je kindje Up & Close! Veilig, vertrouwd en geborgen. Van dag 1 tot rond 3,5 jaar!_MG_5191

Als trotse moeder van 4 jonge kindjes (Merle, Hester, Merijn en Hidde) draag ik met passie. Ik heb als gecertifeerd draagconsulent een ruim werkgebied in Amersfoort en wijde omgeving. Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Draagdoekconsulenten (VDC) en volgde de volgende opleidingen:

Wil je kennismaken met de vele voordelen van ergonomisch dragen? Heb je interesse om andere knooptechnieken te leren? Of ben je alleen op zoek naar wat hulp? Dan kan je bij me terecht! Ik verzorg consulten, waarbij ik bij je thuis kom, en workshops. Neem gerust contact op, dan bespreken we wat het best bij je zal passen.

Contact

Heb je interesse in een consult of workshop? Heb je een vraag of idee? Ik hoor het graag!

  • Email: sabine@upandclose.nl
  • www.facebook.com/upandclose (ik ben goed bereikbaar via privé-berichten)
  • Tel: 06-39723992 (WhatsApp is handig :-))

Groetjes, Sabine

Website fotografie: Lilian van Rooij

Amersfoort. KvK nummer: 64964094

Logo VDC met tekst logo-instituut-hechting-tekst Logo TS (2)