Over mij

Als trotse moeder van 4 jonge kindjes (Merle, Hester, Merijn en Hidde) draag ik met passie. Ik heb als gecertifeerd draagconsulent een ruim werkgebied in Amersfoort en wijde omgeving. Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Draagdoekconsulenten (VDC). Maar de passie gaat verder dan alleen dragen, het omvat de hele omgang met baby’s! Ik heb ruime ervaring met het geven van training en advies in de wereld van zorg en ICT/innovatie. Deze ervaring zet nu graag in voor professionals die met baby’s werken. Up & Close richt zich op de allerkleinsten.

Ik volgde de volgende opleidingen:

Wil je kennismaken met de vele voordelen van ergonomisch dragen? Heb je interesse om andere knooptechnieken te leren? Of ben je alleen op zoek naar wat hulp? Dan kan je bij me terecht! Ik verzorg consulten, waarbij ik bij je thuis kom, en workshops. Neem gerust contact op, dan bespreken we wat het best bij je zal passen.

Groetjes, Sabine

Website fotografie: Lilian van Rooij

Amersfoort. KvK nummer: 64964094

Logo VDC met tekst logo-instituut-hechting-tekst Logo TS (2)