Geplande events

Er zijn 3 geplande events:

  • *Nog 1 plek beschikbaar* 20 februari 2019 – Workshop: Rugdragen met geweven draagdoek (Ruck)

Wil je leren rugdragen met een geweven draagdoek? Dat kan! Op woensdagavond 20 februari 2019 ben je van harte welkom bij de workshop ‘Rugdragen met een geweven draagdoek (Ruck)’. In een gezellige groep leer je om je kindje op je rug te dragen, met de knooptechniek ‘Ruck‘. Dit is een rugknoop die geschikt is voor kindjes van alle leeftijden en een goede basis is voor andere rugknopen. We oefenen het knopen met speciale draagpoppen, die het gewicht en formaat hebben van een echt kindje. We zullen dus oefenen zonder eigen kindjes, zodat er volledig aandacht aan het knopen kan worden besteed. Dit doen we bij Mums & More aan de Snouckaertlaan 7 in Amersfoort. De workshop kost € 35,- per persoon, start om 19:45 en duurt circa 2 /2,5 uur. Na betaling is je inschrijving definitief. Het gaat door bij minimaal 3 (maximaal 5) deelnemers. Het is geen probleem als je geen eigen draagdoek hebt. Geef het even aan, dan kan je een doek van mij gebruiken.

Aanmelden kan tot en met 10 februari via info@upandclose.nl

  • *Nog 1 plek beschikbaar*  6 februari 2019 – Workshop: Rugdragen met geweven draagdoek (Ruck)

Wil je leren rugdragen met een geweven draagdoek? Dat kan! Op woensdagavond 23 januari 2019 ben je van harte welkom bij de workshop ‘Rugdragen met een geweven draagdoek (Ruck)’. In een gezellige groep leer je om je kindje op je rug te dragen, met de knooptechniek ‘Ruck‘. Dit is een rugknoop die geschikt is voor kindjes van alle leeftijden en een goede basis is voor andere rugknopen. We oefenen het knopen met speciale draagpoppen, die het gewicht en formaat hebben van een echt kindje. We zullen dus oefenen zonder eigen kindjes, zodat er volledig aandacht aan het knopen kan worden besteed. Dit doen we bij Mums & More aan de Snouckaertlaan 7 in Amersfoort. De workshop kost € 35,- per persoon, start om 20:00 en duurt circa 2 /2,5 uur. Na betaling is je inschrijving definitief. Het gaat door bij minimaal 3 deelnemers. Het is geen probleem als je geen eigen draagdoek hebt. Geef het even aan, dan kan je een doek van mij gebruiken.

Aanmelden kan tot en met woensdag 30 januari via info@upandclose.nl

  • *Nog 1 plek beschikbaar*  23 januari 2019 – Workshop: Rugdragen met geweven draagdoek (Ruck)

Wil je leren rugdragen met een geweven draagdoek? Dat kan! Op woensdagavond 23 januari 2019 ben je van harte welkom bij de workshop ‘Rugdragen met een geweven draagdoek (Ruck)’. In een gezellige groep leer je om je kindje op je rug te dragen, met de knooptechniek ‘Ruck‘. Dit is een rugknoop die geschikt is voor kindjes van alle leeftijden en een goede basis is voor andere rugknopen. We oefenen het knopen met speciale draagpoppen, die het gewicht en formaat hebben van een echt kindje. We zullen dus oefenen zonder eigen kindjes, zodat er volledig aandacht aan het knopen kan worden besteed. Dit doen we bij Mums & More aan de Snouckaertlaan 7 in Amersfoort. De workshop kost € 35,- per persoon, start om 20:00 en duurt circa 2 / 2,5 uur. Na betaling is je inschrijving definitief. Het gaat door bij minimaal 3 deelnemers. Het is geen probleem als je geen eigen draagdoek hebt. Geef het even aan, dan kan je een doek van mij gebruiken.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 18 januari via info@upandclose.nl